Seamus Carey, Cum sa te de dezvolti odata cu copiii tai, Editura Trei, 2013

La 18:00
Stimati colaboratori, dragi cititori,

A aparut un nou titlu de psihologie practica destinat parintilor si specialistilor in parenting: Cum sa te dezvolti odata cu copiii tai - Seamus Carey.

Cartea iti ofera o perspectiva asupra principalelor puncte de cotitura din viata ta de parinte, in contextul vietii de familie.

Cum sa te dezvolti odata cu copiii tai
Autor: Seamus Carey
Traducere din engleza de Smaranda Nistor
Nr. de pagini: 216
Pret: 29.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Blog: http://edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI


7 puncte de cotitura in viata unui parinte

Tatal vine seara obosit de la serviciu, dar, pentru ca i-a promis fiicei ca poate conta pe el la pregatirea pentru teze, se mobilizeaza si este gata sa o ajute. Insa fata nu si-a organizat materia, nu are habar ce ar trebui sa recapituleze si, in general, nu pare prea interesata de studiu. Tatal izbucneste intr-o criza de furie plina de reprosuri si amenintari, fata incepe sa planga, iar barbatul se simte coplesit de vinovatie. Suna cunoscut?

Cele mai multe carti pentru parinti se focalizeaza pe dezvoltarea copiilor. Totusi, a fi un parinte bun si a-ti putea ajuta copiii presupune sa te dezvolti permanent, si in mod sanatos, odata cu ei. Aceasta carte iti ofera o perspectiva asupra principalelor puncte de cotitura din viata ta de parinte, in contextul vietii de familie. Povestile ne vorbesc despre adevarata putere a parintilor, apararea intereselor copiilor, sentimentele de vinovatie, viata individului si comunitatea, forta transformatoare a recunostintei, despre iertare si credinta.

Seamus Carey are studii filosofice si economice. In prezent, este decanul Colegiului de Arte si Stiinte al Universitatii Sacred Heart. De-a lungul carierei sale academice, a fost de asemenea seful Departamentului de Filosofie al Colegiului Manhattan. Tine conferinte, publica articole si apare in emisiuni de radio. Este autorul cartilor The Faithful Parent: Discovering the Spirit of Purposeful Parenting si The Whole Child: Restoring Wonder to the Art of Parenting.


Cu cele mai bune ganduri,

Viorel Vrabie
PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro
Mobil: 0726 345 872
Tel.: (021) 300 60 90
Fax: (0372) 25 20 20
www.edituratrei.ro
  

Revista de psihoterapie

Credite

Formări

Supervizări

Cărţi şi periodice