Precizari importante despre evenimentele si activitatile psi: informare, promovare

La 13:27
psihoo cafe gradiva evenimente psihoterapie psihologie psihanaliza psihiatrie
Dragi cititori, dragi abonati,

Dupa cum ati observat, in ultimii ani am mutat activitatea de informare despre evenimentele psi pe reteaua de socializare Psihoo - Reteaua psi.

In ceea ce priveste portalul Centrala PSI, site-ul nu va mai fi sustinut in continuare.

Dar va puteti tine informati si pe mai departe...


Informati-va la zi despre evenimentele psi!


Va reamintim ca, daca nu v-ati abonat deja la newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo pentru a afla calendarul evenimentelor psi din Romania si Republica Moldova - evenimente de psihologie si psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie, psihanaliza, psihiatrie, logopedie, programare neurolingvistica NLP, training, coaching, mentoring, psihopedagogie, asistenta maternala, asistenta sociala, sexologie, resurse umane, dezvoltare personala s.a.,

atunci va puteti abona aici.


Promovati-va propriile evenimente psi!


Tot prin sectiunea si newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo puteti sa publicati si sa va promovati propriile evenimente psi.

Organizati un curs de formare, un atelier sau un workshop, un congres, o conferinta, un seminar de dezvoltare personala sau o tabara de vara? Publicati si promovati vizibil, gratuit, evenimentele la Psihoo - Reteaua psi din Romania. Trebuie doar sa va logati in contul dv. (sau sa va creati in prealabil un cont, daca inca nu aveti unul) si sa accesati, din profilul dv., sectiunea Evenimente --->>> Evenimentele mele --->>> Adauga. Veti afla optiuni pentru
  • localizarea evenimentului pe harta interactiva,     
  • inserarea de afise si fotografii,     
  • publicarea multipla in cazul in care este vorba despre un eveniment repetitiv,     
  • rezervarea online de locuri (platite sau gratuite) la eveniment.   

Evenimentul va fi publicat in sectiunea de Evenimente si va fi vizibil nu doar membrilor si vizitatorilor Psihoo, dar si pe Google si pe alte motoare de cautare online. Si, desigur, va fi publicat in newsletter-ul Evenimente PSI - Psihoo.

Evenimentul dv., astfel publicat la sectiunea Evenimente PSI - Psihoo, va fi republicat totodata, ca link, in revista psi online Cafe Gradiva, la sectiunea Psihoo-Evenimente, devenind vizibil in toate paginile revistei Cafe Gradiva.Promovati-va evenimentele psi la Cafe Gradiva!


Va puteti promova evenimentele, in moduri foarte eficiente si avantajoase, beneficiind de consiliere, asistenta, ajutor si promotii, si in revista Cafe Gradiva.

Solicitati aici o oferta!

cafe gradiva psihoo psihoterapie psihanaliza psihiatrie psihologie evenimente psi


Regulamentul General privind Protectia Datelor


Incepand cu data de 25 mai 2018 intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor (RGPD).

Astfel suntem legal autorizati sa utilizam datele dv. doar cu consimtamantul dv.

Prin acest mesaj va incredintam ca sunteti protejati si ca intelegem importanta confidentialitatii datelor dv.
 
Daca doriti sa primiti in continuare informatii de la noi, atunci nu este necesar sa intreprindeti ceva. Astfel, ne autorizati sa va tinem la curent in continuare despre articolele si activitatile noastre. Datele dv. vor fi folosite numai pentru a va tine la curent prin newsletters periodice pe care vi le vom trimite prin email si nu vor fi comunicate catre terte parti.

In cazul in care doriti sa va dezabonati de la unul sau altul dintre newsletter-ele noastre, o puteti face urmand linkul de dezabonare de la sfarsitul respectivului newsletter.
  

Revista de psihoterapie

Credite

Formări

Supervizări

Cărţi şi periodice